Dit is wie wij zijn

Doosjesopmaat.nl is een voorportaal  voor ons bedrijf Spring Creative Packaging waar Budgetdoosjes.nl een onderdeel van is. Ons doel is om van ieder bedrukt doosje iets bijzonders te maken. Wij zijn creatieve professionals op het gebied van verpakkingsontwikkeling, verpakkingsontwerp, levering en advies.

Via onze site Budgetdoosjes.nl bieden wij voor ieder budget de beste oplossing. Of je nu een beperkt budget hebt of eens goed wilt uitpakken Wij kunnen het.

Persoonlijk contact

Door meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van verpakkingen weten we hoe complex het kan zijn en hoe belangrijk een juiste begeleiding in dit traject is. Onze toegevoegde waarde zit dan ook in de hoge service graag en het persoonlijke contact. Een bedrukt doosje op maat is geen product dat je door middel van een webshop kunt verkopen.

Ons ontwikkelings- en verkoopteam is erin gespecialiseerd om je van het juiste advies te voorzien. Bij het ontwikkelen van een verpakking komt veel kijken en meestal is het eerste idee niet het beste. Zaken als materiaalkeuze, uitstraling, productie, duurzaamheid en prijs worden tegen elkaar afgezet. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten, dat kan op locatie, per mail of per telefoon.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

Verpakkingsontwikkeling

Budgetdoosjes.nl is onderdeel van Spring Packaging, in 2008 begonnen als ontwerpbureau voor verpakkingen. In de loop der jaren hebben we enorm veel ervaring opgedaan met karton en hebben we talloze ondernemers gesproken, ontelbaar veel producten gezien en onze bijdrage mogen leveren aan de wieg van diverse succes stories.

Ons team is multidisciplinair: Packaging engineers met ervaring en de FMCG, Packaging specialisten met een Food achtergrond, creatievelingen met een styling achtergrond en grafisch specialisten.

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen bij het ontwikkelen van je verpakking, wil je je laten inspireren, wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wil je gewoon het gehele traject uit handen geven? Wij helpen je graag.

Packaging award 2018

In samenwerking met onze klant Nuud care hebben we een hele mooie bedrukte verpakking mogen ontwikkelen. Een verpakking van kraftkarton voorzien van een zeefdruk bedrukking. Van de 17 inzendingen in de categorie Design Non-food zijn wij runner-up geworden met de verpakking voor Nuud care deodorant. Dé vakprijs voor de verpakkingsbranche.

Even voorstellen...

Pieter

Verkoop / techniek

Martine

Creatief / marketing

Manon

Teamleider en planning

Ilona

Verkoop

Nikita

Verpakkingsontwikkelaar

Daphne

Creatief DTP-er

Mathieu

Productie / logistiek

Hulp nodig?
Bel ons dan gerust

+31 76 564 99 11

ma t/m do 8.30 – 17.30 uur
vrijdag 8.30 – 16.00 uur