Het bestelproces

Heb je vragen? Wellicht vind je in onderstaande onderwerpen het antwoord op je vraag. Zo niet, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Gebruik daarvoor de chat (kantoortijden), bel ons even op 076 564 9911 of stuur een mail naar info@doosjesopmaat.nl.

Kijk voor de lengte (L), breedte(B), diepte(D) naar de afbeelding. Deze afbeelding kun je vinden aan de linkerkant bij de afbeeldingen als je een doosje hebt geselecteerd. LET OP! De maten die je doorgeeft zijn de binnenmaten in mm van het doosje. Indien de doos te groot is voor het velformaat verschijnt er een waarschuwing. Probeer dan een van de maten te wijzigen tot de melding verdwijnt.

Kies je voor Full color, dan heb je de keuze uit buitenzijde full color, buitenzijde zwart, of binnen- en buitenzijde in full color (4/4). Kies je voor biologisch afbreekbare PMS inkten dan heb je de keuze uit 1 t/m 4 PMS kleuren. In plaats van 4 PMS kleuren kun je de bestanden dan ook full color opmaken. Dat is in dit geval dezelfde prijs.

Kies je voor wit karton, dan heb je de keuze uit standaard zijdeglans lak, mat lamineren of glans lamineren. Met lamineren brengen we een heel dun laagje kunststof aan dat naast bescherming van de bedrukking ook een mooie matte of glanzende afwerking geeft.

Heb je al een bestand? Dan heb je eerder al een tekening van ons ontvangen. Je kunt het bestand hier aan de bestelling toevoegen door hem te uploaden naar onze server in de winkelwagen. Je mag hem ook mailen naar bestelling@doosjesopmaat.nl, verwijs daarbij naar je bestelnummer. Heb je nog geen bestand? Dan ontvang je die van ons , 1 à 2 dagen na je bestelling. Je kunt er ook voor kiezen om eerst gratis een werktekening door ons te laten maken. Deze gratis tekening kun je bestellen bij het betreffende doosje dat je wilt bestellen. Kies daar voor de optie "gratis werktekening".

Nadat we je order en bestanden hebben ontvangen maken wij een drukbestand. Heb je gekozen om een 3D PDF te ontvangen, dan ontvang je die naast een platte PDF. In het 3D bestand kun je precies zien of je artwork goed gepositioneerd is zoals jij dat wilt. Nadat je akkoord hebt gegeven op het bestand zetten we het productieproces in werking.

Golfkarton is licht van gewicht maar wel heel sterk. Wij gebruiken een e-golf van 1,5 mm dikte. Dit geeft voldoende stevigheid voor verzenddoosjes terwijl het wel mogelijk is om daar een mooie strakke constructie van te maken. Vouwkarton bestaat uit 1 laag en is ca 300 g/m2. Dit materiaal is geschikt voor kleinere doosjes.

De levertijd is afhankelijk van de drukte. We streven eraan in 2 a 3 weken de doosjes gereed te hebben. We verzenden de doosjes met PostNL en je ontvangt daar van ons een aankondiging van.